3 podnože k stolu, ktoré musíte mať doma

Aké sú možnosti pri výbere stolov do vášho vysnívaného domova? Pokiaľ ide o stolové podnože, na trhu je zdanlivo nekonečné množstvo možností. Pri toľkých možnostiach môže byť ťažké sa zorientovať. Tento článok na blogu vám pomôže zúžiť výber tým, že upozorní na štyri podpníky stolov, ktoré sa hodia do vašej domácnosti. Na konci tohto príspevku už budete presne vedieť, ktorý typ stolovej podnože je pre váš domov ten pravý.

Centrálne stolové podnože

Centrálne stolové podnož sú často prehliadanou, ale nevyhnutnou súčasťou každej dobre navrhnutej domácnosti. Správne umiestnenie umožňuje maximálnu flexibilitu, pokiaľ ide o usporiadanie nábytku, a tiež vytvára ústredný bod v priestore. Centrálne stolové podnože sa najčastejšie používajú v obývacích izbách a jedálňach, ale možno ich použiť aj v spálňach, domácich kanceláriách a dokonca aj vo vonkajších priestoroch.

Pri výbere centrálnej stolovej podnože je dôležité vziať do úvahy tieto veci:

  • veľkosť
  • tvar miestnosti
  • existujúce dekorácie miestnosti

Centrálne stolové podnože sa vyrábajú z rôznych materiálov, vrátane dreva, kovu, skla a dokonca aj kameňa, takže sa určite nájde možnosť, ktorá bude vyhovovať každému priestoru. Momentálnym trendom sú stolové nohy a podnože v industriálnom štýle. Tieto podnože sú z ocele a vybrať si môžete hneď z niekoľkých farieb.

Výber farieb:

  • Stolová podnož čierna
  • Stolová podnož zlatá
  • Stolová podnož chrómová
  • Stolová podnož matná biela
  • Stolová podnož surová oceľ

Výber centrálnych stolových podnoží je naozaj veľa! Každý si ale z našich produktov určite vyberie to svoje. Aké sú naše tipy na centrálne stolové podnože? Tu máte náš tip!

Jedálenský centrálny podnož Atria

Táto jedinečná stolová podnož má obdĺžnikový profil 80 x 40 x 2 mm a veľmi unikátny vzhľad. Hodí sa ako do kuchyne, tak do vonkajších priestorov, kde ozvláštni váš interiér industriálnym nádychom.

Stolová podnož | Stolové nohy Atria
Special Price 369,00 € s DPH Regular Price 415,00 €
Zobraziť produkt

Podnože ku konferenčnému stolíku

V závislosti na vašich potrebách a osobnom štýle si môžete vybrať z rôznych podnoží konferenčných stolíkov. Medzi najobľúbenejšie podnože konferenčných stolíkov patria drevené, oceľové a sklenené. Drevené podnože konferenčných stolíkov sú obvykle najtradičnejšie a možno ich nájsť v rôznych štýloch, ktoré sa hodia k akémukoľvek interiéru. Oceľové podnože ku konferenčnému stolíku sú často modernejšie a môžu miestnosti dodať elegantný a moderný nádych. Oceľové konštrukcie sa teraz stali veľkým trendom! Sklenené podnože konferenčných stolíkov sú veľmi obľúbené, pretože v priestore pôsobia otvorene a vzdušne. Na našom e-shope si môžete vybrať hneď z niekoľkých moderných podnoží ku konferenčnému stolíku!

Aké typy podnoží odporúčame?

Keďže industriálny štýl je veľkým trendom, ako je už spomenuté vyššie, mysleli sme aj na podnože k vašim konferenčným stolíkom. Váš nábytok predsa musí ladiť! Tu je pár našich top produktov.

Oceľová podnož ku konferenčnému stolíku Kingston

Futuristická a jedinečná. Takto by sme popísali podnož ku konferenčnému stolíku Kingston. Patrí k jednej z našich najoriginálnejších podnoží vôbec a veríme, že si ju tiež zamilujete!

Oceľová podnož ku konferenčnému stolíku hairpine Utah

Tento typ podnože patrí aj k veľmi obľúbeným vďaka originálnemu štýlu hairpin. Hairpin z toho dôvodu, že jej konštrukcia je naozaj taká tenká ako hairpin. Hodí sa napríklad do moderného interiéru vašej obývačky či spálne.

Typ stolovej podnože, ktorý si vyberiete, by nakoniec mal vyhovovať ako vášmu rozpočtu, tak vašim potrebám. Máte malé deti? Domáce zvieratá? Organizujete časté zábavy? Zvážte tieto faktory pri výbere ideálneho typu stolovej podnože pre vašu domácnosť!