Ako môže rezanie laserom na zákazku pomôcť vašej firme?

Pri vedení úspešného podniku treba dbať na množstvo drobných detailov. Každý aspekt podnikania je dôležitý, od marketingu až po design výrobkov. Jedným z detailov, ktorý sa často prehliada, je spôsob výroby výrobkov. Výrobný proces však môže mať veľký vplyv na kvalitu a cenu konečného výrobku. Laserové rezanie na zákazku je univerzálna výrobná technika, ktorú je možné použiť na vytvorenie vysoko kvalitných výrobkov za nižšiu cenu. Laserové rezanie je presný proces, ktorý je možné použiť na vytváranie zložitých tvarov a vzorov. Je tiež rýchle a efektívne, takže je ideálny pre podniky, ktoré potrebujú vyrábať veľké množstvo výrobkov. Laserové rezanie je navyše flexibilný výrobný proces, ktorý je možné ľahko prispôsobiť meniacim sa potrebám. Vďaka tomu môže zákazkové laserové rezanie pomôcť vašej firme ušetriť peniaze a udržať si náskok pred konkurenciou. Zaujíma vás viac informácií ohľadom rezania laserom na zákazku? Pokračujte v čítaní!

Čo je rezanie laserom? 

Rezanie laserom je technológia, ktorá využíva laser na rezanie materiálov a zvyčajne sa používa v priemyselnej výrobe. Laserové rezanie funguje tak, že sa na rezaný materiál nasmeruje výstup vysoko výkonného lasera. Laserový lúč potom materiál buď roztaví, spáli, odparí, alebo odfúkne a zanechá čistý a presný rez. Je to veľmi univerzálna technológia, ktorú je možné použiť na rezanie širokej škály materiálov.

Laserom sa dajú rezať tieto materiály:

  • kovy
  • plasty
  • sklo
  • drevo

Rezanie laserom je mimoriadne presný proces, ktorý umožňuje vyrábať diely s malými toleranciami. Je to tiež veľmi rýchly proces, čo ho robí ideálnym pre hromadnú výrobu. Jedná sa relatívne o nedávny technologický pokrok a Steelbro patrí medzi najlepších v tomto odbore.

 

Technológia rezania laserom

V našich najmodernejších prevádzkach sme schopní ponúknuť širokú škálu služieb vďaka modernému strojovému parku, logistike a inovatívnym technológiám. Dávkovo spracovávame kovy pomocou najmodernejších strojov, čo znamená, že môžeme rýchlo a efektívne ponúknuť celý rad služieb. Jednou z mnohých služieb, ktoré ponúkame, je rezanie 2D laserom. Ide o špeciálnu technológiu, ktorá nám umožňuje presne a precízne rezať rôzne materiály. Investujeme do najnovších technológií, aby sme mohli našim klientom ponúknuť čo najlepšie služby a neustále hľadáme spôsoby, ako našu prevádzku vylepšiť a zefektívniť. Vďaka našej snahe o inovácie sme schopní ponúkať služby špičkovej kvality. Ďalším laserom, ktorý máme, je 3D trubkový laser. Rezanie rúrok a profilov rúrkovým 3D laserom je mimoriadne obľúbené a je dôležité najmä vo veľkoobchodnej výrobe.

3D laserové rezanie

3D laserové rezanie je jednou z našich najobľúbenejších služieb, ako je už spomenuté vyššie. Ide o proces, pri ktorom sa na rezanie kovu používa vysoko výkonný laser, ktorý dokáže vytvoriť veľmi unikátne rezy. Môžeme vám ponúknuť 3D laserové rezanie trubiek a profilov. Táto služba sa skvele hodí v prípadoch, keď potrebujete vyrezať zložité tvary alebo vzory, pretože stroj dokáže vytvárať veľmi presné rezy. Sme presvedčení, že vám môžeme poskytnúť najlepšie dostupné služby 3D laserového rezania, takže pokiaľ máte nejaké požiadavky, neváhajte nás kontaktovať ohľadom spolupráce!

Rezanie 2D CNC laserom

Pokiaľ potrebujete presné a čisté rezy plechov, je rezanie 2D CNC laserom tou správnou voľbou. 2D CNC lasery sú počítačom riadené stroje, ktoré na rezanie plechu používajú laser. V našej spoločnosti môžeme na našom najmodernejšom zariadení vyrezať akýkoľvek tvar alebo design, ktorý potrebujete. Navyše máme skúsenosti a odborné znalosti, aby sme prácu odviedli správne. Rezanie 2D CNC laserom je presný a efektívny spôsob rezania plechov a my sme hrdí na to, že môžeme túto službu ponúknuť našim zákazníkom.

Prečo si vybrať Steelbro?

Uvažujete nad zákazkovou kovovýrobou? Prajete si nájsť tú najlepšiu firmu v odbore? Poďte do toho so Steelbro!

Výhody spolupráce so Steelbro: 

  • Máme profesionálny tím inžinierov.
  • Máme najpoužívanejšie materiály.
  • Používame tie najnovšie a najmodernejšie technológie.
  • Vždy dokončujeme prácu včas! 



Zaujal vás tento článok a naše služby zákazkovej kovovýroby? Pokiaľ potrebujete 2D CNC laserové rezanie či rezanie 3D rúrkovým laserom, kontaktujte nás ešte dnes! Radi s vami preberieme váš projekt a poskytneme vám cenovú ponuku.