Ako štýlovo upraviť jedálenský stôl s nohami Steelbro

Premýšľali ste niekedy o tom, ako štylizovať jedálenský stôl s novými stolovými nohami? My vám poradíme! V tomto článku vám ukážeme všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste dosiahli dokonalý vzhľad vášho domova so stolovými nohami Steelbro. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Aký štýl nôh či podnožia zvoliť?

Existuje mnoho rôznych spôsobov, ako môžete štylizovať jedálenský stôl s nohami Steelbro. Jednou z obľúbených možností je zvoliť minimalistický vzhľad. To sa dá dosiahnuť voľbou stola s elegantným dizajnom a jednoduchými, čistými líniami. Pokiaľ chcete naopak urobiť väčší dojem, môžete zvoliť stôl s ozdobnejším dizajnom nôh. Bez ohľadu na to, ktorou cestou sa rozhodnete vydať, by ste však mali mať na pamäti niekoľko kľúčových vecí.

Tu sú naše najlepšie tipy:

  • Uistite sa, že nohy k stolu sú správne proporčne prispôsobené zvyšku stola. Tým zaistíte, že bude vyzerať vyvážene a štýlovo.
  • Starostlivo zvážte povrchovú úpravu nôh. Matná povrchová úprava zaistí decentnejší vzhľad, zatiaľ čo leštená povrchová úprava dodá nádych luxusu.
  • Pokiaľ chcete vytvoriť ústredný bod, rozhodnite sa pre stôl so zaujímavým dizajnom nôh. Môže to byť čokoľvek od zložitej rezby až po pútavú farbu.

Aké nohy či podnože si môžete zaobstarať na Steelbro?

Na Steelbro nájdete mnoho štýlov a typov stolových nôh. Medzi top 3 stolové nohy patria tieto:

1. Jedálenský centrálny podnož Eta

Táto moderná stolová podnož pre jedálenský stôl má profil 80 x 40 x 2 mm a môžete si ju zaobstarať v matnej čiernej, matnej bielej, zlatej, chrómovej a surovej ocele. Hodí sa do akejkoľvek kuchyne či jedálne, pretože má veľmi minimalistický vzhľad. Vyskúšajte jedálenskú centrálnu podnož Eta a nechajte svoj domov rozžiariť!

2. Jedálenské centrálne podnož Polaris

Ak má niekto radšej niečo extra, máme pre vás dizajnovú bombu, a to jedálenskú centrálnu podnož Polaris! Vyniká ako štruktúrou, tak celkovým vzhľadom. Zaobstarať si ju môžete v matnej čiernej, matnej bielej, zlatej, chrómovej a surovej oceli s profilom 80x20.

3. Jedálenské oceľové nohy hairpine Washington

O niečo lacnejším variantomjedálenské oceľové nohy hairpine Washington. Sú moderné, štýlové a zároveň minimalistické, takže sa hodia k rôznym štýlom nábytku a vybaveniu domova. Industriálne stolové nohy sú z oceľového drôtu s priemerom 20 mm. Stôl na týchto nohách sa bude efektne vynímať v každej domácnosti, pracovni alebo vo vašom open office. Farbu si opäť môžete zvoliť z už spomínanej matnej čiernej, matnej bielej, zlatej, chrómovej a surovej ocele. Výber je len na vás!



Dúfame, že vám tento článok poskytol všetky informácie, ktoré potrebujete na to, aby ste mohli štylizovať jedálenský stôl s nohami Steelbro ako odborník! Nezabudnite si zapamätať naše najlepšie tipy a bavte sa experimentovaním, kým nenájdete dokonalý vzhľad pre svoj domov!