Ako vybrať dokonalú regálovú jednotku či policu

Každý dobrý byt začína skvelou regálovou jednotkou. Čo však odlišuje skvelú regálovú jednotku od tej priemernej? V tomto článku na blogu rozoberieme súčasti skvelej regálovej jednotky a ukážeme vám, akú vybrať, aby bol váš byt podľa vašich predstáv!

Kde začať?

Nemusíte byť bytový dizajnér, aby ste vedeli, že regály sú všestranným a štýlovým spôsobom, ako doplniť úložný priestor. Na trhu je však toľko rôznych typov a štýlov regálových jednotiek a políc, že ​​môže byť ťažké spoznať, ktorá je pre váš byt či dom tá pravá. Pri výbere regálov do bytu je dôležité zohľadniť ako formu, tak aj funkciu. Regály, ktoré si vyberiete, by mali byť nielen estetické, ale aj praktické pre vaše potreby. V tomto článku na blogu si rozoberieme rôzne typy regálových jednotiek a poradíme vám, ako vybrať tú ideálnu pre váš vysnívaný domov!

Typy regálov a políc

Existujú tri hlavné typy regálových jednotiek:

  • nástenné
  • voľne stojaca
  • vstavané

Nástenné regály

Nástenné regályideálne pre malé priestory, pretože nezaberajú žiadny priestor na podlahe. Ich inštalácia je tiež pomerne jednoduchá, takže ju zvládnete sami bez toho, aby ste si museli najímať odborníka. Nástenné regály však neunesú veľkú hmotnosť, takže nie sú ideálne na ukladanie ťažkých predmetov ako napríklad ťažkých kníh a rastlín. Keďže momentálne je na trhu veľmi obľúbený industriálny štýl, máme pre vás pár tipov na nástenné regály a police

 

Naše tipy na top police:

  • Police Hawai 650 x 300 - Táto veľmi moderná polica na stenu je ideálna do vašej obývačky či jedálne. Na našom e-shope Steelbro.cz si ju môžete zakúpiť, a to hneď v niekoľkých farbách! Jej oceľová konštrukcia je dostupná v čiernej, zlatej, chrómovej, matne bielej av surovej oceli.
  • Police Dublin - Police Dublin má tri priestranné police pod sebou a hodí sa ako do obývacej izby, tak aj do kuchyne. Uplatnenie nájde naozaj v akejkoľvek miestnosti vášho bytu! Rovnako ako spomínaná polica Hawai, je tiež dostupná v už spomínaných farbách.
  • Police Toronto - Ak má niekto záujem skôr o odvážnejšie, futuristické tvary, polica Toronto je tou správnou voľbou. Jej originálny tvar zaujme skutočne každého!

Polica Dublin
278,00 € s DPH

Voľne stojace regály

Tieto policové regály sú oveľa pevnejšie ako nástenné, pretože nie sú pripevnené k stene. Dodávajú sa v rôznych veľkostiach a štýloch, takže by ste mali byť schopní nájsť taký, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Voľne stojace regály však môžu byť drahšie ako nástenné a taktiež zaberajú cenný priestor na podlahe, je dobré teda zvážiť, kam ho chcete postaviť! Tu sú naše tipy na policové regály.

Naše tipy na top policové regály:

  • Policový regál Tel Aviv - Tento policový regál má 4 police a veľký úložný priestor. Nemusíte sa báť naň uložiť svoju zbierku kníh či obľúbené rastliny!
  • Policový regál Venice - Prajete si väčší úložný priestor a zároveň zachovať svoj domov v modernom štýle? Policový regál Venice má oboje! Ako veľký úložný priestor, tak iskru, ktorá dodá vašej obývačke šmrnc.

Vstavané regály

Vstavané regály sú najdrahším variantom, ale sú tiež najuniverzálnejšie, pretože sú vyrobené na mieru vášmu priestoru. Vstavané regály sú ideálne na ukladanie ťažkých predmetov, pretože sú podoprené stenami. Vstavané regály však vyžadujú odbornú inštaláciu, takže ju musíte započítať do nákladov. Máte záujem o regál na mieru? Ako spoločnosť Steelbro nevyrábame len dané produkty, ale taktiež vám vytvoríme policový regál podľa vašich predstáv na mieru! Nebojte sa nás kontaktovať, odpovieme vám na vaše otázky a dohodneme sa na vašej ideálnej predstave domova!