Ako vybrať najlepšie kovové nohy k stolu pre váš domov

Kovové nohy sa môžu stať dôležitým prvkom vybavenia vášho domova. Mali by poskytovať dokonalý komfort a estetický vzhľad, rovnako ako napríklad sklenené tvarovky alebo plastové kolesá. Kovové nohy sú v našom sortimente nábytku veľmi obľúbené a dostupné v širokej škále druhov, veľkostí aj materiálov. Zaujíma vás, aké kovové nohy k stolu sú momentálne najpredávanejšie a kde ich zohnať? Pokračujte v čítaní tohto článku!

Kovové nohy môžu prekvapivo dobre dopĺňať nábytok v akomkoľvek štýle

Kovové nohyideálne pre každý interiér. Nohy k stolu sú samozrejme tiež nevyhnutnou súčasťou nábytku a prirodzene by sa mali dopĺňať do celkového vzhľadu vášho domova. Vybrať správne kovové stolové nohy môže byť niekedy ťažké, ale ak si ich doplníte do svojho interiéru, budete milo prekvapení! Mali by ste starostlivo zvážiť, aký typ stolových nôh zvoliť, a preto je dobré si pri výbere klásť tieto otázky:

  • Ktoré materiály sú najlepšie?
  • Aký typ zvoliť?
  • Ako spoznať kvalitné značky

Ktoré materiály sú najlepšie?

Odporúčame ručne vyrobené stolové podnože z jaklovej ocele s kompletnou predprípravou na montáž vrchnej dosky. Tiež kovovú konštrukciu navrhnutú s dôrazom na maximálnu pevnosť pri vysokej záťaži. Povrch stolovej nohy môže mať vzhľad surovej ocele bez povrchovej úpravy, zvážiť môžete aj farby z farebnej škály - čierna, biela, zlatá, chrómová.

Aký typ zvoliť?

Existuje mnoho typov stolových nôh a my vám radi poradíme, ktoré sú tie najlepšie! Tu je niekoľko z nich.

Typy stolových nôh:


Stolová podnož | Stolové nohy Atria
Special Price 369,00 € s DPH Regular Price 415,00 €
Zobraziť produkt

Kovové nohy by nemali byť ani príliš hrubé ani príliš tenké.

Stolové nohy by nemali byť ani príliš hrubé ani príliš tenké. Optimálne je, keď je rozmer medzi 2 a 8 mm, najlepšie 4-6 mm. Vybrať si môžete z rôznych materiálov ako napríklad oceľ alebo zliatina ocele s hliníkom.

Ako spoznať kvalitnú značku?

Keďže na trhu sa môžete stretnúť s niekoľkými značkami a niekedy je lepšie zvoliť menšiu firmu ako väčšiu firmu kvôli kvality a jedinečnosti, tu vám popíšeme, prečo si vybrať práve Steelbro a aké výhody Steelbro má.

Prečo si kúpiť stolové nohy od Steelbro?

  • Kvalitné materiály - Kvalita je u nás na prvom mieste. Snažíme sa vyberať materiály od overených dodávateľov.
  • Výroba na mieru - V prípade, že vám nevyhovuje portfólio našich výrobkov, vyrobíme produkt priamo pre vás podľa vašich požiadaviek.
  • Lokálny výrobca - Všetky naše výrobky sú vyrábané z najlepších lokálnych materiálov.

 

Koľko vás to bude stáť?

Kovové nohycenovo dostupným druhom nábytkových nôh. Avšak, je potrebné rozlíšiť medzi lacnými a drahými profesionálnymi produktmi na trhu. Aké sú hlavné rozdiely medzi lacnými a drahými profesionálnymi produktmi? Vzhľadom na zložitosť materiálu a technológií, manufaktúrami vnútri nich i počtu čerstvo vyrobených kusov je v súčasnosti veľmi ťažké len obmedzene ovplyvniť ceny na trhu a predajcovia nie sú schopní ich ľahko ovplyvniť.

Ako si správne vybrať?

Správne zvolené kovové nohy vám pomôžu vašu kuchyňu či jedáleň zútulniť. Pokiaľ naopak chcete vytvoriť pocit väčšieho priestoru, môžu byť veľmi dobre sladené s ďalším nábytkom vo vašom dome, pretože možností farieb a materiálov je veľa! Pomohli sme vám s výberom interiéru do vášho vysnívaného domova? Ak máte nejaké otázky ohľadom výberu kovových nôh k stolu, kontaktujte nás, radi vám s výberom pomôžeme!